Je Deň matiek!

17.05.2024

Deň lásky, vďačnosti a puto

Je Deň matiek!

V Funiverzite sa do vzduchu niesla atmosféra lásky a vďačnosti, keď sa odohrávali dojímavé oslavy Dňa matiek. Táto príležitosť bola špeciálnou možnosťou, ako deti poctiť svoje matky a vyjadriť vďaku za lásku a starostlivosť, ktorú od nich dostávajú každý deň. S predstaveniami tried a zaujímavými dielňami mala táto udalosť osláviť výnimočnú úlohu matiek a zároveň budovať pocit komunity a radosti medzi rodinami materskej školy.

Popoludnie začalo vzrušením, keď sa deti s nadšením pripravovali na svoje predstavenia v triedach. Každý ročník strávil týždne precvičovaním piesní, tancov a scénok, aby vytvoril dojímavú prezentáciu. Triedy pulzovali očakávaním, keď rodičia prichádzali a boli vítaní farebnými dekoráciami a ručne vyrobenými kartami, ktoré ich deti pripravili so láskou.

Po predstaveniach sa všetci presunuli do záhrady, aby si vychutnali sériu dielni, ktoré mali posilniť vzťah medzi matkami a ich deťmi. Dielne ponúkali rôzne aktivít s kvetinovou tematikou, ktoré umožnili mamám účasť spolu so svojimi malými zázrakmi.

Tieto udalosti nám pripomenuli, že každý deň je príležitosťou oslavovať a ctít naše výnimočné matky, ktorým sa nikdy nebudeme môcť dostatočne poďakovať za ich nekonečnú lásku :)